Eivät halua missata SEC-puheenjohtajaehdokkaan avaustodistuksessa

Tässä on yksi asia XRP-haltijoista, jotka eivät halua missata SEC-puheenjohtajaehdokkaan avaustodistuksessa

SEC-puheenjohtajaehdokas Gary Gensler sanoo, että „sääntöjen on muututtava“ yhdessä markkinoiden kanssa
Tässä on yksi asia XRP-haltijoista, jotka eivät halua missata SEC-puheenjohtajaehdokkaan avaustodistuksessa

Amerikkalainen akateeminen ja entinen sijoituspankkiiri Gary Gensler on tarkoitus ilmestyä senaatin pankki-, asunto- ja kaupunkiasiain komiteassa 2. maaliskuuta kauan odotettuaan Bitcoin Future vahvistuskuulemiseen tulla Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomitean seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Lainsäätäjien odotetaan yleisesti vihreän Genslerin ehdokkuuden ilman partisaanien ryömiä.

Äskettäin julkaistussa avaustodistuksessaan Gensler ei mainitse digitaalista omaisuutta. Hän viittaa niihin kuitenkin toteamalla, että markkinat muuttuvat tekniikan myötä. Gensler korostaa, että SEC: n säännöt on mukautettava niihin.

Markkinat – ja tekniikka – muuttuvat aina. Sääntöjemme on muututtava niiden mukana. Nykyisessä roolissani MIT: n professorina tutkin ja opetan tekniikan ja rahoituksen risteystä. Uskon, että finanssiteknologia voi olla vahva voima hyväksi – mutta vain jos jatkamme SEC: n perusarvojen hyödyntämistä sijoittajien, liikkeeseenlaskijoiden ja yleisön palveluksessa. “

Miksi sillä on merkitystä Ripplelle

Gensler – joka opetti blockchain- ja kryptovaluutat luokan Massachusetts Institute of Technology (MIT): ssä vuonna 2018 – tulee olemaan SEC: n Ripple Labsin kanssa käymän laillisen taistelun perässä rekisteröimättömästä XRP-myynnistä, joka aloitettiin maamerkkiä vastaan ​​yhtiötä vastaan ​​myöhään Joulukuu.

Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse kuvasi nykyisessä arvopaperilakissa „vanhentunutta“ viimeisimmässä Twitter-lausunnossaan:

Yhdessä sääntelyviranomaisten asianmukaisella valvonnalla voimme nykyaikaistaa vanhentuneita lakeja, jotka eivät selvästikään toimi kuluttajien suojelemiseksi ja markkinoiden hallitsemiseksi.

Vuonna 2018 Gensler kertoi luokkahuoneessaan, että XRP oli turvallisuus, mutta on vielä nähtävissä, onko hänen asenteensa muuttunut sen jälkeen.