En Bitcoin Revolution-recension för 2021

Bitcoin Revolution är en kryptobörs för detaljhandlare och institutionella investerare för att köpa, sälja och handla med kryptovalutor.

Med Bitcoin Revolution kan du enkelt sätta in och ta ut pengar, mäta din portföljs prestanda och hålla koll på alla dina kryptovalutor på ett bekvämt ställe.

Sedan 2011 har Bitcoin Revolution fått ett rykte om sig att vara en av de största och säkraste kryptovalutabörserna på marknaden. Plattformen stöder internationella börser i 190 länder som använder över 50 virtuella valutor, inklusive Bitcoin, Etherum och Dogecoin.

Den här Bitcoin Revolution-recensionen täcker allt som kanadensare behöver veta om vad Bitcoin Revolution är, hur det fungerar och för- och nackdelar med att använda den här populära kryptobörsen för att uppnå ekonomisk frihet.

Bitcoin Revolution stödjer applikationer

Bitcoin Revolution stöder handel med kryptovalutor på både stationära och mobila enheter. Om du planerar att handla via din smartphone kan du ladda ner Bitcoin Revolution-appen för Android eller iOS. Bitcoin Revolution Exchange stöder endast innehav av kryptovalutor i deras depåplånbok, men du kan ändå ta ut dina mynt till en icke depåplånbok när du vill.

Är Bitcoin Revolution säkert?

Ja. Bitcoin Revolution kryptobörs anses vara en av de säkraste som finns i drift idag. Bitcoin Revolution använder det senaste inom säkerhet, inklusive tvåfaktorsautentisering och globala inställningslås.

Bitcoin Revolution anklagades för att ha hackats 2016 på grund av att pengar saknades. Sajten kunde dock bevisa att den aldrig hade blivit kränkt och att de saknade medlen berodde på phishing och man-in-the-middle-attacker. Detta understryker vikten av att individer upprätthåller goda rutiner för kryptosäkerhet.

Trots att kryptobörsen Bitcoin Revolution är en av de största i världen har den aldrig lyckats bli hackad. Det är viktigt att notera att ingen börs är 100 % säker och det rekommenderas alltid att förvara stora mängder kryptovaluta i sin egen kryptovalutaplånbok.

Avgifter

Avgifterna på Bitcoin Revolution ändras beroende på hur ofta du handlar varje månad. Handelsavgifterna kan gå så lågt som 0 % i vissa situationer. Bitcoin Revolution använder en maker-taker-avgiftsmodell där marknadsgarantavgifterna är lägre än taker-avgifterna. Maker-avgifterna är lite högre på stablecoin-marknader.

Bitcoin Revolution erbjuder en mängd olika tjänster för institutioner, företag och privatpersoner. Som en av världens största kryptobörser erbjuder Bitcoin Revolution en båtlast av funktioner, inklusive några som inte är tillgängliga på andra plattformar.

Bitcoin Revolution: Funktioner:

Bitcoin Revolution har några unika funktioner som gör att de ligger i framkant bland kryptobörserna. Läs mer om de funktioner som Bitcoin Revolution erbjuder kryptoentusiaster nedan.

  • Marginalhandel: Maximera avkastningen med upp till fem gånger högre hävstångseffekt. Gör spotköp och försäljningar av kryptovalutor med hjälp av medel som kan överstiga saldot på ditt konto.
  • Kontohantering: Uppgraderat stöd för avancerade handlare. Kunder som konsekvent handlar tilldelas en personlig kontorepresentant.
  • Omfattande säkerhet: Kundtillgångar skyddas med flera lager av säkerhetsfunktioner, inklusive datakryptering, geografiskt distribuerad myntlagring och rigorösa penetrationstester.
  • Terminer: Köp eller sälj en tillgång vid ett senare datum till ett fast pris. Terminhandel används vanligtvis för att låsa in vinster vid handel på volatila marknader.
  • Staking (insats): Maximera dina innehav som annars skulle sitta på ditt konto. Du får belöningar två gånger i veckan från dina satsade tillgångar.
  • Support dygnet runt: Om du är vaken är Bitcoin Revolution det också. Livechatten dygnet runt kopplar dig till ett team av experter för en snabb och effektiv lösning.
  • Index: Få tillgång till sekundsnabba prisuppgifter för kryptovalutor som drivs av CF Benchmarks. Du kan handla med självförtroende i vetskap om att prissättningen är en korrekt återspegling av marknadsvärdet.
  • Likviditet: Hög handelsvolym är lika med mer likviditet. Bitcoin Revolution är bland de främsta börserna sett till volym med några av de lägsta handelsavgifterna – den perfekta kombinationen för maximal kryptovalutalikviditet.