Analyytikko sanoo, että Bitcoin-markkinoille tulevat yksityissijoittajat nostavat hinnat 20 000 dollariin

Analyytikot ovat väittäneet, että suuri osa Bitcoinin viimeaikaisesta nousevasta hintatoiminnasta on institutionaalisten toimijoiden sivutuote. Avoin kiinnostus CME: n Bitcoin-futuurimarkkinoihin ketjujen trendien ohella viittaa siihen, että monet suuret pelaajat keräävät kolikoita, mikä nostaa hintoja.

Analyytikko kertoo, että kun yksityissijoittajat alkavat päästä salaustuotteille joukkona, BTC todennäköisesti läpäisee 20000 dollaria, mikä laukaisee hinnan.

Kuka saa Bitcoinin hinnan nousemaan?

„Light“, salanimi salakirjoittaja, jota juhlivat sijoittajat, kuten Three Arrows Capitalin Su Zhu, sanoo, että hänen analyysinsä mukaan ostopaine, joka on vaikuttanut Bitcoinin hintaan viime viikkoina, on selvästi tullut „institutionaalisilta“:

„Suuri osa ostopaineista, joka kilpailee BTC: n myyntipuolen likviditeetin kiristämisestä viime viikkoina, tulee instituutioilta. He ostavat epäuskoisilta ihmisiltä. „

Useat uutiset osoittavat, että näin on.

Elokuussa ja syyskuussa yrityspalveluyritys MicroStrategy osti 425 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä pitkäaikaiselle omistukselle vedoten kryptovaluutan kykyyn suojata makrotaloudellisia riskejä. Tätä seurasi uutinen, että Square, 80 miljardin dollarin fintech-jättiläinen, oli hankkinut 50 miljoonan dollarin arvoisen Bitcoinin vastaavaan tarkoitukseen kuin MicroStrategy.

Kaiken lisäksi 10 miljardin dollarin varainhoitaja ilmoitti ostaneensa 10000 Bitcoinia, kun taas Grayscale Investments, Digital Currency Groupin digitaalinen omaisuudenhoitaja, paljasti, että se absorboi miljardin dollarin arvosta kryptovaluutta neljänneksellä kolme.

On myös ketjun suuntauksia, kuten kaivostyöntekijöiden varantosaldot ja kaivostyöläisten kolikot, jotka lähetetään pörssiin, vähenevät samanaikaisesti, mikä viittaa siihen, että Bitcoinia kasautuu tiskille.

Vähittäiskaupan vaikutus BTC: n lähettämiseen yli 20 000 dollaria

Light uskoo, että kun yksityissijoittajat alkavat investoida Bitcoiniin, kryptovaluutta on „yli 20 000 dollarin hintatutkimuksessa“:

”Vähittäiskaupan segmentti ei ole tällä hetkellä ylikuumentunut. Tulee kuitenkin pian … Hinta herättää yleistä mielenkiintoa. Tämä on ilmaiseva merkki älykkään rahan saapumisesta, kun vähittäiskaupan päät on haudattu hiekkaan. Kun jälkimmäinen saavuttaa edellisen, löydämme yli 20 000 dollarin hinnan. „

Tämä herättää kysymyksen siitä, mikä laukaisee vähittäiskaupan kysynnän, jonka hän odottaa.

Viime perjantaina salamarkkinaraportin julkaisevan JPMorganin mukaan uutinen siitä, että PayPal tukee Bitcoinia, Ethereumia ja muita digitaalisia resursseja, on hyvä paikka aloittaa.

Yrityksen analyytikot kirjoittivat, että tämä PayPalin tuki voi houkutella useampia vuosituhansia sijoittamaan kryptovaluuttaan väittäen, että se toimii parempana suojana valuutan devalvaatiota vastaan kuin kulta vuosituhannen sijoittajille.

Bitcoin, jonka markkina-arvo on tällä hetkellä sijalla 1, on noussut 0,54% viimeisten 24 tunnin aikana. BTC: n markkina-arvo on 242,36B dollaria ja 24 tunnin volyymi 29,32B.